Dziś jest 05.02.2025
Imieniny obchodzą Agata, Adelajda, Justynian, Albin
Autor: Dave Haygarth/Flickr
Data publikacji: 22.09.2011 16:18
Liczba odwiedzin: 1921
Smażony na głębokim oleju pieróg, nadziewany warzywami, mięsem lub serem. Bardzo popularna przekąska w Indiach »
Autor: thebittenword.com/flickr
Data publikacji: 22.09.2011 16:10
Liczba odwiedzin: 1552
Kurczak namaczany w specjalnej marynacie, barwiony chili lub szafranem, pieczony w specjalnym glinianym piecu. »
Autor: Leslie Seaton
Data publikacji: 22.09.2011 15:57
Liczba odwiedzin: 1616
Kulki z mąki ryżowej i soczewicy, podawane z gęstymi sosami. Przekąska szczególnie popularna na południu Indii. »
Autor: Asif Akbar/sxc.hu
Data publikacji: 22.09.2011 15:51
Liczba odwiedzin: 1483
Indyjski fast food, kawałki warzyw obtoczone w cieście i smażone na głębokim tłuszczu. »
Autor: veetraag/sxc.hu
Data publikacji: 22.09.2011 15:46
Liczba odwiedzin: 1178
Dal to starty groch, fasola lub soczewica, o konsystencji zupy, zwykle towarzyszy innym potrawom, np. idli. »
Autor: Źródło: sxc.hu
Data publikacji: 22.09.2011 15:24
Liczba odwiedzin: 1251
Cienki, chrupki naleśnik, robiony z mąki ryżowej, zwykle podawany jako przystawka do większego posiłku. »
Infolinia(22) 487 55 85
Pn.-Pt. 8-19;So-Nd. 9-19
Powered by Webspiro.